сряда, 21 юли 2010 г.

вчера

Всъщност вчера
беше необикновен ден и ще се опитам
да го разкажа
или поне ще се опитам

Сънувах страннен интересен сън с участие на Светя и Прес и още някой, който не помня. Светя подскачаше като шашав (защо използвам думата "като"?), а Прес се усмихваше и казваше "Ами той нали си е такъв", после вървяхме покрай някаква голяма яма като издълбано полукълбо, аз бях боса и усещах калният пясък от пътя между пръстите си. После в далечината видях гигантска половинка портокал, изрязан и издълбан точно както се яде грейпфрут с лъжичка и си мислех как той е стоял на мястото на голямата яма, която сега бе пълна с кална вода.

И понеже спах в къщата с котките, се събудих някъде след 10 и беше толкова удобно (и широко) на това легло. Стаята е толкова хубава, че искам да я снимам и то много. Освен това преди сън четох (почти едновременно) Георги Господинов и Буковски. Неочаквано смахната комбинация.

След кафето се прибрах за малко. После с Прес ходихме да снимам манджи. Много съм добра! :)
След това среща с Деси. Бях отнесена и отвеЯна, но не като да няма за какво да си говорим, а беше приятно да не си говорим.
И видях Юли.

После се видяхме със Сирма, която беш/е толкова красива
По пътя се разминахме с Е. и приятелката му, и той каза, нали се познавате, въпре ки че много добре знае, че не се. Дали от светлината или от.. Косата му бе започнала да минава от русо към бяло и беше красиво. Винаги ще обичам по някакъв мой си начин.

След това отидохме при сцената на НДК, където Наско и БТР свиреха, а хубавата музика винаги има нещо толкова живо и обсебващо те в нея.
Там в почти тъмното (по здрач) направих тези аут-ъф-фокус, но затова пък толкова хубави
А вече в тъмното видях Митко (май Митко и май от Варна, вече съвсем съм забравила). Имам чувството, че е някакъв загадъчен човек, който винаги се появява точно когато съвсем съм забравила, че съществува.
Имам чувството, че е някакъв загадъчен Човек..

След това подскачоподтичквах към блока и си тананиках обичамобичам
След това си припомних, че животът е такъв, защото има и след него
След това мърках малко
И заспах



Няма коментари:

Публикуване на коментар